روش تشخيص عسل طبيعي و ناخالص به روش شيميايي:
روش تشخيص عسل طبيعي و ناخالص به روش شيميايي:
1گرم يد و 3گرم پتاسيم يديد را در 50 ميلي ليتر آب مقطر حل كرده سپس مقدار چند قطره از آن را به عسل اضافه كنيد .
عسل خالص تغيير رنگ نميدهد ولي عسل نا خالص به رنگ قرمز يا ارغواني تغيير رنگ ميدهد .
+ نوشته شده در ۱۳۹۱/۱۱/۲۷ ساعت توسط جمشيد رازقيان
|
شیمی یعنی ........................... سلامتی ................................ محیط زیست ............................ دارو سازی .............................. پزشکی ................................. نفت و گاز................................ صنعت .................................. آموزش .................................. تحقیق و توسعه ........................